Quien perturba mi paz?

  • Levantarme y haber soñado que habia crisis.
  • Conseguir un espacio civico en Can Massuet. de una vez por todas
  • Cuando hago la siesta y me llama alguien.
  • El buscar permanentemente segundas intenciones.
  • Ver lo facil que es prometer y que dificil cumplirlo.
  • Abrir una botella de cava y no tenga gas.
  • El luchar contra molinos de ignorancia.
  • Aquellos que gastan su mayor parte del tiempo en explicar lo que hacen o no hacen.

martes, 31 de julio de 2007

Pel agost descans per a tothom

Be doncs, ja tenim aquí les desitjades vacances d’estiu, per a molts merescudes i necessàries per tal de agafar aire, per d’altres, possibles moments de treball de reforç per estudi, fer ampliar la quota o buscar feina extra. En qualsevol cas, l’agost es un moment de tradicions i de recuperar sensacions, fer pinya i donar ales als nostres pensaments, moment per trobar-se de festa, major, menor o especial, i sobre tot un espai i temps que ens situa envers propostes lúdiques i d’aire fresc.

Comencen les festes de Canyamars amb propostes molt interessants i sobre tot el moment del compartir treball de comissions, per a facilitar que per un a vagada puguin gaudir de la seva festa aquells que la fan possible cada any. Idea genial, aquesta de anar-hi la comissió de festes de Can Massuet a fer suport el dia del sopar i lo mateix Canyamars amb la festa de Can Massuet, les coses canvien es fa pales l’espiri’t del Fòrum d’entitats de l’any 2004 a Mas Silvestre.

Altres curiositats fruit del estiu i de les dates que visquem, a finals de juliol es constitueixen òrgans institucionals i de representació política, entre d’altres el dia 30 ho va fer el nou Consell Comarcal del Maresme, escollint al nou President, ves per on, que es el Josep Jo i Munne, el nostre Alcalde, esperen que Dosrius pugui aprofitar-se de la pistonada i de tenir la seva primera autoritat al capdavant d’un òrgan col·lectiu i d’àmbit supra local. En el seu discurs Josep deia als assistents..... “L’alcalde de Dosrius sap el que és el Consell Comarcal, quins reptes té i en quins punts es troba, però abans d’entrar en detall de totes les qüestions, us vull dir que la majoria de la població de Dosrius està molt contenta que el seu alcalde sigui el president del Consell Comarcal del Maresme.”, jo en congratulo d’aquesta elecció tot esperant que sigui profitosa i desitjant-li una tasca ferma i d’abast col·lectiu, enhorabona.

Llàstima que comencen malament l’agost i tambe la continuació del setembre, ens arriben noticies que amb prou feines tindrem durant mes i mig deu dies de visites mediques directes al consultori de Can Massuet ( mes de 3000 persones sense atenció directe), es reparteixen amb Dosrius, Argentona i d’altres dies infermeres per a poder suplir la greu manca de previsió del Area Bàsica de salut, envers les substitucions de les vacances, aquesta dinàmica es te que aturar, ja no valem mes excuses, de que serveix promoure un espai pel nou cap de salut, si després no es pot mantenir obert per manca de personal sanitari i mèdic. Això, si que es una tasca que haurà de enllestir el nostre Alcalde i president del consell comarcal, perquè si més no com millorarem el servei a les persones, si cada vegada es reprodueix aquest tipus de malastrugança.

Be, dic això únicament desitjar-vos a tots un bon descans unes festes majors reeixides, poder trobar-nos prenen una copeta del que calgui, escoltant aquella melodia, parodia, etc que ens proposen els nostres veïns de les comissions de festes majors.

Fins al setembre agafeu aire, que aquest bloguer deixa les seves feines naturals per tal d’endinsar-se al plaer de mon contemplatiu dels aires del corredor i la seva fauna.

No hay comentarios: