Quien perturba mi paz?

  • Levantarme y haber soñado que habia crisis.
  • Conseguir un espacio civico en Can Massuet. de una vez por todas
  • Cuando hago la siesta y me llama alguien.
  • El buscar permanentemente segundas intenciones.
  • Ver lo facil que es prometer y que dificil cumplirlo.
  • Abrir una botella de cava y no tenga gas.
  • El luchar contra molinos de ignorancia.
  • Aquellos que gastan su mayor parte del tiempo en explicar lo que hacen o no hacen.

lunes, 4 de junio de 2007

Eleccions municipals I


Després del procés electoral, s'inicia el treball, quatre anys mes. Alguns governaran amb tota seguretat, en Joan Antoni Baron, en Josep Jo, espero que en Pep Masó, Marti Pujol, etc., com podeu veure us refereixo homes que dirigiran localitats limítrofes, veïnes, amigues, afectades per realitats semblants i que volen el millor per als seus ciutadans.

Per aconseguir avançar tots plegats, és necessari tenir una visió supra local, realitzant les gestions i accions adequades per a possibilitar que millorin aquells aspectes que ens uneixen (carreteres, transport, recollida d'escombraries, sanitat, entorn, medi ambient, ensenyament, televisió digital, etc.). Tant des de les institucions publiques com des de les entitats ciutadanes , es necessari per lo tant reforçar els vincles i les nostres accions.

Sense cap dubte, en aquest moment es reflexiona que ha passat perquè uns hagin connectat bé amb els votants i veïns i altres haver-se quedat tan lluny de les seves expectatives. En el nostre cas, Can Massuet ha dictat càtedra, potser a causa d'altres factors no locals, atès que el local ha estat pobre en execucions visibles, en un ultim moment s'han salvat certs mobles.

Molts suports que han de ser correspost per la principal força al nostre poble i per unes altres que han formulat certes ruptures, però en el fons, moltes persones esperant que aquests pròxims quatre anys siguin fructífers, aliens als ninguneos i la falta de reconeixement com nucli.

L'esperança d'arribar a tenir un espai de treball comú, amb programes socials i culturals com tenen altres nuclis, el poder disposar d'un centre de noves tecnologies on fer els cursos d'informàtica i d'informació que tenen altres veïns, en fi que els nostres majors disposin d'un centre de trobada amb materials, activitats, formació, i entreteniment sense necessitat d'estar supeditats a conjuntures electorals.

Can Massuet és un espai social i humà que demostra cada dia que ha de ser respectat que té capacitat suficient, que ha de ser reconegut i que s'ha convertit en aquell lloc que ja és un referent d'opinió i d'elaboració a Dosrius.

Doncs a seguir responent als resultats, que en qualsevol cas cadascun queda al llarg de cada quatre anys en el lloc que realment li correspon i que s'ha treballat.

No hay comentarios: